Thread
Print

Polish Players (spis

Pieprz sie? ;d Your father don't like you

Quote:
Original posted by DrZippO at 11-16-2009 16:51
My grandfather was poland.. and i only know some words like ciatzko? (cookie) and pieprz cie or something like that xd
wow fascinating! Dude if you don't understand what about we are talking don't make stupid off-topics ... go back where u came from ...

[ Last edited by sedi1 at 11-17-2009 12:28 ]

Ale mu pojecha?e

ee tam nie ma co zmieniac warrior swordsman so do baniiiiii wiec lepiej albo od nowa albo idz do Skill Angel i zmien sobie skille ale jak juz jestes lvl 20+ to juz nie mozesz. Chyba zeeeeee kupujesz angel gold. No ale to rzadko sie zdarza wsrod polakow przynajmniej na zeusie. Wiec jak chcesz to albo od nowa albo nie wiem XD wiec tak jak chcesz maga to wez mu skille chaos-atak sa  life-leczenie curse-szybkosc spelli vestment - to ze mozesz nosic ubrania dla maga axe - zeby miec silence czyli takie cos ze jak sie z kims bijesz to na np na 6 sekund nie mozesz uzywac potionow czyli zeby leczylo jego hp i teraz mozesz albo enhance-wiecej hp/meditate- wiecej mp
a jak protectora to wez mu bow- silence na dystans przydaje sie jak bedziesz mial pk5 /axe a dalej to juz normalne skille i wez tutaj zamien grapple na bow i tyleee XD
Zeus

Od nowa nie za?oze na bank... ;d nie chce mi sie... predzej rzuce gre, a skoro mowisz, ?e roznice sa spore, to zaczynam sie nad tym zastanawiac... ;) do bani

chcesz mozesz i tak grac wielu ludzi rezygnuje po tym ~~
Zeus

Po tym jak si? orientuj?, ?e Swordsmani s? do bani?

eeeeeee tam co to jest 24 lvl .... 2-3 godziny roboty i masz nowa postac z 30 poziomem lepiej zmienic postac teraz niz zalowac, ze sie nie zmienilo na 60-80 poziomie ....

Bleee kto by kupowal ag jak mozna glowa zarabic ( slon, abc pet itd )
Wiekszosc z ludzi co znam to farmi i dobrze bo pozniej daja mi ta kase, a ja chodze sobie no mapkach ( glownie atlantis i dungeon ) i z dropow jak mam szczescie to nawet do 35m dziennie wyciagnie.

Przy okazji wreszcie mam pk5 wiec pobawilem sie na wojnie 24 KO i 1116 creds. Moze pozniej sie rozkrece i pocwicze bo uzywanie ax trap wymasga ciut innej taktyki no i wieksze ms potrzebne zyeby zwiac przed aoe magow bo nawet 7k hp nie ratuje

ps. Nie wsawiajcie polskich znkow bo tylko bledy wyskakuja te forum chyba ich nieobslugujea

[ Last edited by WilkorXD at 11-19-2009 05:51 ]

tak tak tobie to na pewno tobie daja kase XDDDDD nie maja co robic jak sie lize dupe komus to wiadomo ze daja ale to jest glupie wedlug mnie wiec zarabiam sama na siebie
Zeus

Thread